•  تلفن ثابت : 

  •   071-32344147

  •  Info@Fara-group.ir

  •   0917-115-9489

دلایل هنگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ , رفع مشکل هنگ کردن لپ تاپ شیراز , تعمیر لپ تاپ در شیراز

از رایج ترین مشکلات که در حین کار کردن با کامپیوتر برای  شما ممکن است  رخ دهد، ظاهر شدن صفحات آبی می باشد. جهت راه اندازی دوباره سیستم لازم است تا دوباره سیستم Restart شود و این خود مشکلات دیگری را به همراه دارد ، از جمله ذخیره نشدن و ناتمام ماندن کارها.

به تصور برخی از کاربران علت هنگ کردن سیستم عامل وجود باگ در سیستم عامل می باشد.کارشناسان مایکروسافت معتقدند که ویندوز، سیستم عامل پایداری است و کاربران می توانند با ثبات و بدون مشکل از آن استفاده کنند. نباید این نکته را نیز فراموش کرد که هیچ نرم افزاری 100% فاقد باگ و مشکل نیست.

از مهمترین دلایلی که باعث هنگ کردن کامپیوتر می شود :

باز بودن بیش از اندازه کامپیوتر، نبودن فضا در هارد دیسک، سازگار نبودن برنامه نصب شده با سیستم عامل ، ایمن نبودن سیستم در برابر حملات جاسوسی و ویروس ، کار نکردن سیستم خنک سازی، درست کار نکردن اجزای سخت افزاری.

مشکلات نرم افزاری که موجب هنگ کردن می شوند:

  • استفاده از سرویس های نامعتبر و اشترک گذاری فایل ها می تواند موجب رخنه نرم افزار های نامعتبر شود.
  • حملات نرم افزارهای جاسوسی و مخرب به ویندوز در صورت مجهز نبودن به ویروس کش ها.

گاهی اوقات رایانه‌ها ویروسی می‌شود و از نظر كاربرانی كه به امنیت خود توجهی ندارند این ویروس‌ها هیچ مشكلی را ایجاد نمی‌كند. اما بسیاری از مشكلات ناشی از وجود همین ویروس‌ها و آلوده شدن رایانه به آنهاست. ویروس‌ها ممكن است پردازشگر مركزی را اشغال و درایورها را حذف كنند، فایل‌های سیستمی ویندوز را پاك كرده یا تنظیمات مدیریتی در سیستم‌عامل را تغییر دهند. این تغییرات می‌تواند دلایل بسیار روشنی برای هنگ كردن، فریز شدن یا حتی قفل كردن برنامه‌های شما باشد.در صورت آلودگی به ویروس، بهترین روش درمان، استفاده از نرم‌افزارهای معروف و قدرتمندی همچون Kaspersky و Bitdefender است.

  • خاموش کردن و یا از برق کشیدن کامپیوتر در هنگام انجام کارهای مهمی چون ذخیره فایل های رجیستری بر روی هارد.
  • نصب درایورهای نامطابق با قسمت های حساسی از سیستم مانند کارت گرافیک یا مادربرد.
  • صحیح نبودن تنظیمات بایوس مادربرد و یا نصب نشدن کامل ویندوز بر روی سیستم شما.

بورد اصلی رایانه‌ها در بیشتر موارد دارای تنظیماتی از طرف كارخانه است كه این تنظیمات نیز در بسیاری موارد با سخت‌افزارهای مختلف سازگاری كامل دارد. این تنظیمات می‌تواند به‌دلایل مختلفی توسط تكنیسین‌ها و متخصصان رایانه تغییر كند، اما زمانی كه ظرفیت باتری بورد اصلی شما به پایان برسد، تنظیمات بایوس به حالت اولیه برمی‌گردد و این برگشت به حالت اولیه ممكن است با سیستم‌عامل شما سازگار نباشد. در چنین شرایطی ‌باید رایانه را به‌دست یك متخصص بسپارید تا تنظیمات مورد نیاز را دوباره روی رایانه شما اعمال كند. یكی از عمده‌ترین مشكلاتی كه در این شرایط برای كاربران به‌وجود می‌آید، به‌هم خوردن اولویت‌های بوت رایانه است. به‌عنوان مثال چنانچه اولویت اول بوت روی حافظه فلش قرار بگیرد و فراموش كنید، حافظه فلش خود را از درگاه یو‌اس‌بی جدا كنید، ممكن است با خطای بوت مواجه شوید و فكر كنید ویندوز رایانه به‌طور كل با مشكل مواجه شده است.

  • باقی ماندن درایورهای قطعاتی که از سیستم خود جدا کرده اید اما فراموش کرده اید که پاک کنید.

          مشکلات سخت افزاری که موجب هنگ کردن می شوند:

  • استفاده از رم های ضعیف و یا مشکل دار

بسیاری از هنگ‌ها در سیستم‌عامل مخصوصا آنهایی كه با یك صفحه آبی همــراه می‌شود و در اصطلاح Blue Screen Of Death نام دارد، به‌دلیل مشكلات ناشی از حافظه رم یا بورد اصلی رایانه رخ می‌دهد. دلیل بروز این خطا نیز فراهم نبودن امكان دسترسی به اطلاعاتی است كه ‌باید در حافظه رم ذخیره شود.

اگر می‌خواهید خودتان اقدام به رفع مشکل كنید، پیش از هر كاری می‌توانید یك حافظه رم جدید را جایگزین حافظه قبلی كنید! در این شرایط اگر مشكل رفع شد، یعنی رم معیوب بوده است. در صورتی‌كه با رم جدید مشكل همچنان باقی بماند، یعنی حافظه رم سالم است و مشكل به بورد اصلی مربوط می‌شود.

  • استفاده از هارد دیسک خراب و یا ایراد دار
  • استفاده از پاورهای از رده خارج و یا ضعیف تر سیستم شما

اگر سخت‌افزارهای رایانه شما از سازگاری كاملی با یكدیگر برخورداراست، تنظیمات بایوس را بدرستی انجام داده‌اید، از سلامت هارد‌دیسك، بورد اصلی و حافظه رم هم مطمئن هستید اما باز هم رایانه شما در بازه‌های زمانی متفاوت دچار هنگ یا راه‌اندازی مجدد می‌شود، پیشنهاد می‌كنیم منبع تغذیه را بررسی كنید. منبع تغذیه یا همان پاور رایانه می‌تواند در صورت نیم‌سوزشدن، كاهش توان برق‌رسانی و… این مشكلات را برای رایانه شما بوجود آورد. گاهی اوقات افت ولتاژ و وجود نوسان زیاد در برق ساختمان نیز می‌تواند دلیل بروز این‌گونه مشكلات باشد.

  • گرم شدن بیش از حد مادربرد،پردازنده،کارت گرافیک و یا پاور
  • استفاده از کارت گرافیک ناکارامد و یا معیوب
  • استفاده از مادربرد هایی که یا از رده خارج شده اند و یا با پردازنده شما سازگاری ندارند.
  • عدم وجود فضای مناسب برای تخصیص دادن ویندوز به حافظه ی مجازی هم می تواند مشکل ساز باشد.

جهت هرگونه مشاوره و رفع هنگی کامپیوتر و هنگی لپ تاپ خود میتوانید با ما در تماس باشید . 09171159489-09369460081 

پل های ارتباطی با ما

 راههای متفاوت برای تماس با ما :

شماره تماس : 0081 946 0936 - 07132344147 - 09171159489
ارسال تیکت از طریق منوی پشتیبانی 

هدف ما جلب رضایت شماست.

نماد اعتماد الکترونیکی